~~ uTOi siMPle Life pHOto ~~



By: Rosenizam Shah Jamaludin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Sunday, 9-Sep-2007 09:27 Email | Share | | Bookmark
Family Day kat Tanjung Tuan Port Dickson...

 
08 & 09 September lepas, dept. kat tempat aku keje ada wat family day kat Regency Tanjung Tuan, Port Dickson. Kira berjaya gak ler event tu sebab ramai gak yang datang...sebab dept. kitorang agak besar, ada dalam 40 lebih orang, jadi yang ada family kalo bawak sekali, memang ramai ler...kesian kat yang bebujang cam aku nih, set-set kitorang ada la dalam orang...tapi yang kelakau nyer, yang dah tak bujang pon 'act' cam orang bujang gak...hehehe









Wednesday, 15-Aug-2007 09:45 Email | Share | | Bookmark
Saje-saje jer letak kat sinih...hehehe

 
Gambar-gambar kat thread nih, maybe takder yang berkaitan langsung antara satu sama lain, saje-saje aku post kat sini...kira bukan ada apa-apa event atau tujuan aku amik gegambar nih...gambar-gambar nih gak maybe ada bukan yang aku amik, ada yang orang amikan guna kamera aku, lebih kurang cam tu ler...sebab kalo nak wat satu thread tuk satu gambar saja, cam malas ler plak...tak itu...hehehe



Quote:
Gambar nih kawan aku amik kat Langkawi masa dia attend event pemende ntah...rasa gerun gak kalo bebetul helang besa ginih ada...huhuhu


Quote:
Yang nie kawan aku amik masa melawat taman buah-buahan kot rasanya kalo aku tak silap, kat Melaka...


Friday, 29-Jun-2007 06:52 Email | Share | | Bookmark
Asap Da' Udara...

 
Letih tul balik keje memalam nih, dah ler badan dah tu memang letih ngan keje, masa balik, kene menempuh jammed, kalo malam, kena sejuk plak, nanti dah sampai umah nak kena main game Football Manager plak...hehehe...
Itu sajer ar tu...tapi itu ler, sepatutnyer malam nih udaranyer segar sebab sejuk, tapi kekadang tu busuk ngan bau asap, pelbagai jenis asap ada, asap kenderaan tu dah memang ler, nih asap kilang nih, buat kaco lubang idung aku jer kekadang...




Quote:
Kalo korang nak tau, asap dari kilang nih bau dia macam bau biskut kat Sg. Wang tu, aper ntah nama dia, sebab kilang nih kilang kayu...huhuhu...


Wednesday, 20-Jun-2007 02:54 Email | Share | | Bookmark
Bagai pinang dibelah dua...

 
Perghhh...ramai tul memember aku kawen masa cuti sekolah 2 minggu hari tu...jejauh lak tu, tapi sebab dah geng, kita kena memeriahkan gak majlis deorang...tahniah ler kepada kengkawan sumer yang telah berjaya menamatkan zaman bujang mereka...huk...huk...huk...bila la plak time aku nak sampai nih... hehehe



Quote:
Yusri & Yun...sempat datang kat kenduri belah lelaki jer, tahniah ler, bila dapat baby nanti leh ajak main futsal ngan kita weh, senyum ar sket weh...



Quote:
Mazli, hehehe...senyap-senyap hang pon, dah kawen dah eh...nie baru betul punya diam-diam berisi...tahniah 3x



Quote:
Nie lagi sorang, Zaidi...pon geng blaja dolu gak, serba putih tu...


Friday, 15-Jun-2007 02:48 Email | Share | | Bookmark
Busan Banget Malam Ini...!!!

Keyboard
Last-last tak tau nak shoot apa, shoot jer ar keyboard ngan mouse PC aku...hehehe
Nie dah kira sampai tahap busan ar nih...









[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net